Преди минути полицията изведе Георги Семерджиев от жилището му. Късно вчера,

...
Преди минути полицията изведе Георги Семерджиев от жилището му. Късно вчера,
Коментари Харесай

Полицията изведе Георги Семерджиев от жилището му


Преди минути полицията изведе Георги Семерджиев от жилището му. Късно през вчерашния ден, при тежка злополука на бул. " Черни връх ", починаха на място две млади дами - на 22 и 26 г. 



Припомняме, че Семерджиев избяга от мястото на закононарушението и се наложи полицията да го търси. Първоначално е тестван адреса на родителите му, а по действен проект проверяващите откриват жилището, в който търсеният е живеел без адресна регистрация. С помощта на столичния отряд „ Кобра “ е осъществено влизането в дома, където е открит и задържан Семерджиев. Той е бил " във очевидно несъответстващо положение ", оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Предстоят голям брой експертизи, които ще обясняват редица елементи – от скоростта, с която е ръководен автомобилът, кръвна проба на арестувания за шофиране под въздействието на алкохол и наркотични субстанции, валидността на свидетелството му за ръководство, издадено в чужбина, сменените регистрационните табели.

По-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи разпространиха фрагменти от зрелищния арест на някогашния футболист Георги Семерджиев.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР